sobota 12. listopadu 2011

Když Gackta zaclání Příšera...



Tento článek věnuji Jonatanu Underdownovi, Gacktovu doprovodnému zpěvákovi ve YFC.
Jelikož nechci mít tu Příšeru nad perexem, máte tady jako úvodní obrázek roztomilou jahůdku. 

Jon, kromě YFC, působí i v nějaké jiné kapele. Slyšela jsem jejich písničku, a myslím, že by mi v tu chvíli bylo milejší  sama doma o půlnoci v pátek třináctého za bouře poslouchat začátek "ZAN" od Diru. Je to absolutně neposlouchatelné. Jeho hlas je otravný, nijak výjimečný.

Jeho vystupování je absolutně nechutné, až když se pokouší o něco, co má vzdáleně připomínat  fanservis, tak......

Kyo-Obscure 
(ukradeno zde)


Třeba Jon v podprsence (naštěstí jenom na videu, podprsenkoval pouze v Německu, v Paříži ne) byla jedna z nejodpornějších věcí, které jsem kdy v životě viděla. 

Když Jon tancuje vedle Gackta Gactovu dokonalou choreografii, vypadá jako idiot. Ano, všichni víme, že k tomu je většina Gacktovy choreografie krutě uzpůsobena, ale Jon vypadá... myslím, že bych zase použila animaci výše, ale nechci to tu zahltit zvracejícím Kyem. 

Dobře tedy, trochu racionálněji. Já respektuji Gacktova rozhodnutí, ať si zpívá po boku čeho chce. Neznamená to však, že s ním musím souhlasit, že toho člověka musím mít ráda a že musím být zákonitě jeho fanynka. Nezakazuji Gacktovi, aby s ním zpíval, a i kdybych se o to pokusila, bylo by mi to hovno platné. Stále tady ale je otázka... proč? 

Uvažuji nad tím už přibližně tři měsíce. Proč ho do té kapely přijal? Potřebuje "podporu" ? Pokud ano, proč pokračuje ve své sólové dráze? Je to jen další část jeho legendárního trollingu? Super, GAckte, už jsme se zasmáli dost,můžeš ho vykopnout... Nebo s ním snad spí a je mu blbý říct, že neumí zpívat, nýbrž mu to vše vynahrazuje svým sexuálním uměním? Či snad je to, již po dlouhá léta, Gacktův plastický chirurg, a Gackt s ním musí zpívat a "fanservisovat" ve skupině pod vyhrůžkou, že Jon prozradí světu skutečný počet jeho plastických operací? Hergot. Tak sakra proč?

Na druhou stranu bych ho mohla i obdivovat. Nedokážu pochopit, kde našel odvahu, zapojit se do Gacktovy skupiny, a předstoupit poprvé live před všechny ty fangirly. Pokud má aspoň mozek, když už krásy moc nepobral, musí mu být jasné, že nejméně polovina z nich ho bude nesnášet. Sebevědomí musí mít teda slušné, stejně tak odvahu.

Když jsem byla na Gacktovi v Paříži, samozřejmě zpíval s Jonem. Pokaždé, když se ta Chlupatá příšera postavila před Jeho Boží Výsost a začala krákorat a házet svůdné (jinak řečeno na poblití) pohledy do publika, měla jsem chuť vyrvat vedle stojícímu kameramanovi kameru, a hodit mu jí do obličeje. Protože ne, já opravdu nejela třináct hodin autobusem, abych se koukala na to, jak si nějaká Příšera neumí oholit podpaží. A kvůli němu jsem neslyšela Gackta zpívat. To mu mám za zlé úplně nejvíc. I když za to vlastně nemůže, protože kdo by nepřijal nabídku zpívat s Gacktem? Je mi jedno, jak to bylo, jak to je, jak to bude. Nemám ho ráda. Punto. 



A ještě na závěr, než mi to začnete otloukat o hlavu, tak ne, to že ho nemám ráda neznamená, že mi vadí,  že hraje v japonské kapele a není Japonec. To je mi úplně jedno. Ať je to třeba E.T , Dalek, nebo třeba já... who cares about it. 





9 komentářů:

  1. Krásně to vystilas :D Tvoje teorie jsou velmi pravděpodobné :D Ikdyž on si ho Gackt vzal k sobě asi jako podporu, protože už to sám nezvládá. Nevím jak v Paříži, ale u nás se málem vyvrátil a Jon ho chvilkama přidržoval, aby nespadl z pódia oO No... každopádně teorie, že je Gacktův chirurg nebo sexuální partner je lepší :DD A fakt má velkou odvahu vlést na pódium před všechny ty fanynky, byhc se bála že po mě začnou házet rajčata XDD

    OdpovědětVymazat
  2. nebuď rasistická...v japonské kapele ať si hraje kdo chce když to umí zpívat a vypadat..ale ne kříženina něčeho ošklivého a ještě horším...Gackte už toho nech a vykopni ho...
    A teda ohledně sexuálního partnerství...nevěřim že by Gackt měl tak strašněj vkus xDD
    jinak moc hezky vystižený článek :D
    P.S.: schválně jak dlouho bude trvat než ho fakt někdo zabije...:DDD

    OdpovědětVymazat
  3. Anon: Omfg, nejsem rasistická, vždyť to v posledním odstavci píšu :D

    OdpovědětVymazat
  4. Ale tfui, příšera. Gackt má vážně příšerný vkus, jenže je možná pravda, že vážně potřebuje podporu, ale chirug se mi zamlouvá nejvíc, sexuálního partner...no snad v tomhle má Gackt lepší vkus :D

    OdpovědětVymazat
  5. Víš jak jsem to myslela ne? :D jak jsem řekla třeba nějakýho hezkýho Korejce bych pochopila ale přece jen je ta Austrálie blízko..tak asi je to tim no :DD a myslim že by měl udělat plastiku spíš na sobě než na Gacktovi ne? :DDD ale krásná teorie :D
    P.S.: schválně jestli ti dojde kdo píše :DD

    OdpovědětVymazat
  6. Anon: Díky absenci čárek a celkové absence správného pravopisu, soudím... Majzre? :D:D:D

    OdpovědětVymazat
  7. A víš, že je mi jedno, čemu se směješ? Mám právo dělat překlepy, pokud ti jde o tohle. :)

    OdpovědětVymazat
  8. Nějak si nejsem vědoma, že bych byla nějaké Ževizvýše. Připomíná mi to želatinové kousátko. Já nejsem na kousání. Mimochodem, nic ve zlém, ale nepřijde mi nějak zvlášť dospělácké, smát se někomu kvůli překlepům.
    P.S.: Doufám, že na tuto otázku mi můžeš dát odpověď: Opravdu v YFC hraje Chirolyn z bývalých SB?
    Pokud mou otázku uznáš za hodnou odpovědi, tak děkuji, pokud mi to objasníš.
    E.

    OdpovědětVymazat
  9. Takhle. Slyšet příšeru zpívat a vidět ho podprsenkovat... řekněme, že je to jediná věc, na kterou jsem se v životě skutečně snažila zapomenout opravdu hned ve chvíly, kdy jsem ji viděla. Brrr. Je mi úplně jedno, že není Japonec, je mi úplně, ale úplně jedno, že hraje v YFC a vůbec není ani zdaleka tak šukadelickej jako ty ostatní, ale jestli z jeho tlamy vypluje ještě jeden zpěv připomínající skřek, tak budu vraždit.
    Jahůdka je hezká. Dokonce i Kyovo BREKEKE a jeho zvracení při Obscure je hezký. Příšeru bych ale nejradši rozdělila na malinkatý kousíčky a rozmístila je po různejch místech planety aby je už nikdo nemohl najít a spojit dohromady. Tolik z mý strany.
    PS: Nejela jsem stovky kilometrů do Mnichova abych se koukala na Jonatánovu podprsenkovou šou...

    OdpovědětVymazat