sobota 12. listopadu 2011

Vyjádření ke "Graffiti"


Ano, je to tak, Gackt má nový klip, píseň se jmenuje "Graffiti". Nevěřila jsem, že může udělat ještě něco vtipnějšího, než je Vanilla live, ale mýlila jsem se.

Look at my horse, my horse is amazing.... 

Pro ty, kteří ještě neviděli, odkaz zde. Doufám, že budete mít to štěstí, a nebudete to muset nechat načítat přes noc, jako já. (S megavideem nejsme kamarádi)

GACKT - GRAFFITI

Klip začíná tím, že se "playboy Gackt" sexuálně uspokojí (jinak si nedokážu představit, co jiného v tom autě dělal)  a klip pokračuje sejmutím ubohého kameramana dveřmi od auta, ze kterého "playboy Gackt" vystupuje. Pokračuje to hromadou fangirl a vzýváním nebohého vedlesedícího kdo ví k čemu.



Video pokračuje, když "playboy Gackt" potká skupinu bitkařů a záměrně vyvolá rvačku. Přepere je všechny svými, z Bunraku pečlivě zapamatovanými, chvaty. Bitkaři se vzdají a Gackt si v klidu pokračuje v cestě.

Cestou si přisedne k nějaké slečně na zábradlí a tváří se na ní mile. Na pohled smutné slečně je hned lépe.

Pak "playboy Gackt" donutí k rvačce dva "bitkařské gangy", doteď nechápu jak nebo proč, ale vzápětí se vesele rozběhne na parkoviště.  Kameraman se začne otřásat a položí kameru na stoleček. Kolem projede pěkný červený vůz, a.....

Nyní nadejde popis části, při které ubohá Reji třískla hlavou smíchy do klávesnice a musela si to přehrát čtyřikrát, aby to mohla dokoukat. Teprve po čtvrté totiž přestala facepalmovat. 

On si to tam ten Gackt, jen tak, zčistajasna, zpoza aut, vyštráduje na koni.

Tohle bylo opravdu to POSLEDNÍ, co jsem, po takovémto klipu o "úžasném playboyovi" čekala. To bylo něco, co se tam absolutně nehodilo a já stále pořád nechápu, co to sakra mělo znamenat. Odkazuji se na první obrázek v tomto článku. Ta slečna měla absolutní pravdu.

A to je to, proč je Gackt tak neskutečně úžasný :D

4 komentáře:

  1. *chytila obrovský záchvat smíchu, když vyjel Gackt na koni* U Gackta! :DDD

    OdpovědětVymazat
  2. První záchvat smíchu: Gackt hned na začátku s výrazem jako... jako... No, už jste někdy viděli, jak dělá ženská chlapovi v pornu blowjob a ten chlap se tak divně tváří? :DD
    Druhý záchvat smíchu: Gackt má stejně úžasné chvaty jako já.
    Třetí záchvat smíchu: Ženská, vedle které si Gackt sedl, má rybí oči.
    Čtvrtý záchvat smíchu: Koník. Takový krásný kůň! :D

    OdpovědětVymazat
  3. Jediný pozitivní na tom je, že je to dělaný bez Jona... :D Ale Gacktovi to tam taky vlastně docela sluší... :D A ta ulička s první rvačkou mi připomíná zadní vchod do Le Bataclan, jak jsme tam na Gackta čekaly... *___________*

    OdpovědětVymazat
  4. Ten kůň! :DDD *.válí se po zemi smíchy* :DDD

    OdpovědětVymazat